Hop til indhold

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

CROSSOUTFIT.DKS PERSONDATAPOLITIK

Formålet med Crossoutfit.dk’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. 

Crossoutfit.dk har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

Når du handler hos Crossoutfit.dk skal du mindst oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail-adresse
  • Telefon / mobil nummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprettet et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger slettes, hvis du beder os om at gøre det. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev kan du også til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet – enten ved at benytte linket i selve nyhedsbrevet eller via info@crossoutfit.dk.

 

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysningerne registreres hos Crossoutfit.dk Aps.  

Når du handler hos Crossoutfit.dk, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine personoplysninger vil i den forbindelse udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlingsaktiviteter, der foretages. 

De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig. 

Det er desuden nødvendigt for Crossoutfit.dk at videregive navn, adresse, telefonnummer og mail til Crossoutfit.dk’s samarbejdspartnere, for at der kan ske behørig opfyldelse af aftalen. Disse samarbejdspartnere er følgende:

PostNord, GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Crossoutfit.dk opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til Crossoutfit.dk’s betalingsudbyder, hvorfor Crossoutfit.dk  ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre. 

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af Crossoutfit.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt evt. målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

DINE RETTIGHEDER

Som registreret hos Crossoutfit.dk er du i besiddelse af en række rettigheder, som Crossoutfit.dk kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@crossoutfit.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte be-handlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

 

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:


Crossoutfit.dk
Bragesgade 8A
2200København N 
Info@crossoutfit.dk


Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Crossoutfit.dk's behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.