Handelsbetingelser

PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:

Crossoutfit.dk modtager betaling som Dankort ,Visa, Visa Elektron og Mastercard. Der vil også være mulighed for at betale ved afhentning på lageret efter forudgående aftale.Kontakt os venligst for pris på forsendelse og betalingsform ved ordrer til udlandet. For at handle hos Crossoutfit.dk skal du være 18 år gammel og have et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du stadig købe varer, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden måde har en juridisk ret til at indgå købet.

RABATTER:

Ved Kampagne rabatter - sættes øvrige rabataftaler i bero - der gives derved ikke yderligere nedslag i priserne.

LEVERING:

Crossoutfit.dk leverer typisk indenfor 2-4 hverdage, medmindre andet er angivet under det enkelte produkt.  Leveringstiden på specielle produkter kan være længere. Der tages forbehold for udsolgte varer, forsinkelser hos vores fragtfirma og udskudt leveringstid hos Crossoutfit.dk’s leverandører.

FORSENDELSE :

Forsendelse i hele Danmark fra 45 kr.

Gratis ved køb over 600 kr.

Alle pakker sendes med GLS til pakkeshop, privatadresse eller erhverv.

REKLAMATIONSRET:

Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.

Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. Ved forkert anvendelse af varerne frafalder reklamationsretten.

FORTRYDELSESRET:

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostNord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor du vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

VARERETURNERING:

Varereturneringer skal ske til adressen:

Crossoutfit.dkBragesgade 8A2200 København N
E-mail: info@crossoutfit.dk
CVR: 35376240

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til pakkeboks, posthus og lign.

Evt. refusion af beløb sker via tilbageførsel til det benyttede kreditkort.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen.

Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Crossoutfit.dk.

Specielle varer og bestillinger skal forudbetales og kan ikke returneres.

OMBYTNING AF VARER:

Ønsker du at bytte en vare, så send os en mail på info@crossoutfit.dk. Skriv hvilken vare du sender tilbage og hvad du ønsker at bytte den til.

Kunden står selv for omkostningen ved at bytte den bestilte vare - og igen ved at den ombyttede vare skal sendes til kunden igen.